Zelfstandig Werkend Kok

The Holy & Taverne Paulus | 24 – 38 uur

Over Taverne Paulus & The Holy
We zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok die zowel bij Taverne Paulus als The Holy komt te werken.  Taverne Paulus (website ↗) is een eigentijds en gezellig restuarant. In de grote open keuken bereiden onze koks naast onze Klassiekers allerlei creatieve gerechten die elke drie weken wisselen. Naast Taverne Paulus is afgelopen november The Holy geopend. Een all-day-brunchconcept met een uitdagende lunchkaart. Je vindt hier gerechten als de Nashville Crispy Chicken, Eggs Benedict en Lobster Roll op de lunchkaart. De keuken van The Holy is open op maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00. De keuken van Taverne Paulus zeven dagen in de week, van 16:30 tot 21:00 uur. Dat betekent dat we een mooie afwisseling tussen lunch en dinerdiensten kunnen bieden. 
Een enthousiast team

We werken met een enthousiast team wat al goed op elkaar is ingewerkt. Met een goede mix tussen jong en ervaren en een gemiddelde werkduur van zo’n 5 jaar, is ons team bevlogen en hecht. Dat werkt fijn; roosteren, opleiden, de zaak netjes houden; we denken met elkaar mee. En dat zorgt ervoor dat we gasten een fijne beleving kunnen bieden. 

“Je merkt dat Paulus gerund wordt door een team met passie. Naast de attente bediening is er een creatieve keukenbrigade. Zij zorgen voor smaakvolle gerechten met wisselende kaart. Van klassiekers zoals een goede burger tot Champagerisotto, Pasta al Nero of huisgemaakte truffels als dessert. Tel daarbij een gezellige en bruisende ambiance. Taverne Paulus is zeker een aanrader voor een lekkere maaltijd of gezellige borrel!”

Zelfstandig werkend kok, iets voor jou?

We zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Iemand die het net als ons leuk vind om nieuwe dingen te proberen, maar ook waarde hecht aan stabiliteit. En die naast werken zijn privé leven ook hoog in het vaandel heeft staan. Een vierdaagse werkweek behoort daarom zeker tot de mogelijkheden.

Als zelfstandig werkend kok ben je samen met de rest van de keukenbrigade het creatieve brein achter onze maandelijks wisselende menukaart. Je draait de keuken samen met het team. Verder doe je een aantal administratieve taken en bestellingen en zorg je mede voor de handhaving van de HACCP-regelgeving.

Onze smaakmakers

Wat wij belangrijk vinden is dat ons personeel tevreden is, zichzelf kan zijn (ook ten opzichte van gasten), met plezier naar zijn werk gaat, maar ook weer met plezier naar huis gaat (oftewel een goede werk-privé balans). 

Dat laten we zien door middel van:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Standaard een weekenddag vrij & een vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden
  • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen/opleidingen
  • Lange termijn zekerheid
  • Inspraak in de werkwijze
  • Ruimte om mee te denken over nieuwe ontwikekelingen. We blijven in beweging en staan niet graag stil. 
Jouw ingrediënten
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je staat open voor creativiteit en leert graag nieuwe dingen
  • Je bent communicatief vaardig en ook onder druk houd jij je hoofd koel